Autocolantele descurajeaza tentativele de furt si permit identificarea bicicletei. Afla mai mult
Info
Termeni si conditii

Folosirea site-ului RegistruldeBiciclete.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor cuprinsi in acest text.

Va rugam parcurgeti acest document in totalitate si printati o copie pentru referiri ulterioare. Folosirea site-ului presupune ca ati inteles si sunteti de acord cu continutul documentului “Termeni si conditii”. Daca un utilizator nu este de acord cu termenii si conditiile site-ului, acesta este incurajat sa paraseasca pagina Registrului de Biciclete si sa nu isi creeze un cont pe RegistruldeBiciclete.ro

SafeBike isi rezerva dreptul de a revizui acesti termeni si conditii in concordanta cu legea sau in cazul schimbarii serviciilor oferite, fara o notificare prealabila. Orice revizuire a acestui document va fi postata pe site. Este datoria utilizatorului de a reciti acest document in cazul in care exista modificari. Prin continuarea inregistrarii sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.

 1. Despre noi
  1. SafeBike SRL (referita in acest document cu “SafeBike”, “compania” sau “noi”) este o societate comerciala inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului J12/132/2013, CUI: 31105406.
  2. Pentru orice intrebari legate de acest document va rugam sa ne contactati la contact@registruldebiciclete.ro
 2. Folosirea Registrului de Biciclete
  1. Sunteti de acord sa folositi site-ul si/sau Registrul doar in scopuri legale, si intr-un mod in care sa nu incalcati drepturile nimanui, si fara sa restrictionati sau ingreunati utilizarea site-ului de catre celelalte persoane.
  2. Declarati pe proprie raspundere ca datele introduse in Registru sunt corecte; nu ne asumam nici o raspundere fata de dumneavoastra sau fata de terte persoane in cazul unor date eronate.Va punem la dispozitie un serviciu de administrare cont, “Contul meu” unde veti putea introduce, verifica, edita sau sterge datele introduse pentru ca acestea sa fie corecte si actualizate.
  3. Aveti dreptul de a downloada si printa continut de pe site doar in scopuri personale. Este interzisa copierea sau reproducerea oricarui material din cadrul acestui site in alt scop decat cel personal. Este interzisa redistribuirea continutului acestui site, incluzand, dar nelimitandu-se la link-uri, poze, elemente ale site-ului. Nu este permisa sub nici o forma folosirea continutului acestui website in scopuri comerciale.
 3. Drepturi de proprietate intelectuala
  1. Elemente din continutul site-ului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea Safebike SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Safebike SRL a oricaror elemente de pe site, dar nelimitandu-se la cele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
 4. Responsabilitatea noastra
  1. Chiar daca SafeBike SRL incearca din greu sa asigure o buna functionare a site-ului si respectiv a Registrului, acest lucru s-ar putea sa nu fie intotdeauna posibil, fapt pentru care se va aplica urmatorul act de negare a responsabilitatii.
  2. Compania nu poate fi trasa la raspundere in cazul unor neconcordante aparute pe site, accesul dificil la acest serviciu sau compatibilitatea acestuia. Ne rezervam dreptul de a opri temporar sau definitiv accesul la site din diferite motive, fara o atentionare prealabila.
  3. Accesarea site-ului, la fel si descarcarea de continut de pe acesta se face pe propria raspundere.
 5. Numele de utilizatori si parolele
  1. Toti utilizatorii site-ului sunt raspunzatori pentru siguranta contului lor.
   1. Parola trebuie tinuta confidentiala.
   2. Nu folositi aceeasi parola pentru mai multe conturi (email, alte website-uri, forumuri, etc)
   3. Schimbati parola de indata ce credeti ca aceasta a fost compromisa.
   4. Va recomandam sa nu folositi aplicatii de tinut minte parole, pentru logare automata.
   5. Nu lasati calculatorul/laptop-ul nesupravegheat cat timp sunteti logat pe site.
 6. Suspendarea sau inchiderea contului
  1. Noi vom decide daca intr-un fel sau altul s-au incalcat regulile din acest document prin folosirea incorecta a site-ului si/sau a Registrului. Daca s-a comis o incalcare a acestor reguli ne rezervam dreptul de a actiona prin urmatoarele metode:
   1. Atentionarea utilizatorului ca a incalcat regulile si suspendarea pe termen limitat a contului
   2. Suspendarea pe termen nelimitat a contului/ip-ului de pe care s-au incalcat regulile.
   3. Demarand procedee legale pentru recuperarea costurilor de reparare a daunelor produse.
  2. Ne rezervam dreptul de a actiona prompt cu privire la continutul site-ului de fiecare data cand vom considera necesar.
 7. Link-uri externe
  1. Acest site poate contine link-uri catre alte website-uri care nu sunt proprietatea SafeBike SRL. Aceste link-uri sunt disponibile pentru confortul utilizatorului. Nu suntem responsabili pentru continutul altor website-uri la care RegistruldeBiciclete.ro face referire. Nu putem garanta ca aceste link-uri vor functiona tot timpul si nu avem control asupra modului in care aceste site-uri folosesc datele personale.
 8. Politica de confidentialitate
  1. SafeBike SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu utilizatorii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.
  2. SafeBike SRL va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe RegistruldeBiciclete.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. (RegistruldeBiciclete.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.)
  3. RegistruldeBiciclete.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul RegistruldeBiciclete.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul RegistruldeBiciclete.ro, se pot dezabona aici, sau utilizand linkul din footer-ul newsletterulului RegistruldeBiciclete.ro primit prin email.
  4. SC Safebike SRL este operator de date personale inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 29242.
   Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC SAFEBIKE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este cel de a genera statistici in legatura cu biciclistii din Romania.
   Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare generarii de statistici referitoare la biciclistii din Romania. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a va inregistra pe site-ul RegistruldeBiciclete.ro.
   Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii numai de catre operator.
   Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC SAFEBIKE SRL str. G-ral Traian Mosoiu nr.33 ap.5. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state.
   Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

   Observatie:
   * orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.
Sustinatori